YÜREĞİRLİ MİNİKLERE İTFAİYE EĞİTİMİ

Yüreğir Belediyesi’ne bağlı Minik Yürekler Kreşi’nde çocuklara yangın tehlikelerine karşı bilinç oluşturmak amacıyla itfaiye eğitimi verildi.

Başkan Demirçalı’dan Eğitime Büyük Destek

Eğitimde fırsat eşitliğini önemseyen Yüreğir Belediyesi, liseye hazırlanan öğrencilere 5 Kültürevinde ücretsiz LGS hazırlık kursu vermeye başladı. Yüreğir Belediyesi’nin ilçede yaşayan gençlerin iyi bir lisede okumaları amacıyla başlattığı ücretsiz LGS (Lise Giriş Sınavı) Hazırlık Kursu yoğun ilgi görüyor. Yıl boyu devam edecek kurs sürecinde öğrenciler, hayallerindeki okula girmek için alanında uzman eğitmenlerden eğitim alıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Öğrenci Abonman Kartı uygulamasıyla ulaşımda ücreti yarı yarıya indirdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Öğrenci Abonman Kartı uygulamasıyla ulaşımda ücreti yarı yarıya indirdi.

Türkiye Şampiyonu Sara’dan Başkan Oya Tekin’e Altın Madalya Sözü

Konya’da yapılan Büyükler Türkiye Şampiyonası Halter branşında Türkiye şampiyonu olan Seyhan Belediyespor Kulübünün milli sporcusu Sara Yenigün, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’i ziyaret ederek desteğinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Demirçalı: “Yüreğir’de Kreş Sayısını Artıracağız”

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, “600 bin nüfusu olan Yüreğir’e 35 yılda sadece 2 tane kreş yapılmış. Bu kabul edilemez. Çok kısa sürede en az 3 veya 4 kreşi Yüreğirli’nin hizmetine sunacağız” dedi.

Demirçalı 1 Günde 8 Mahalleyi Ziyaret Etti

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, kırsal mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Demirçalı, istek ve talepleri dinleyerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Bilal Uludağ'dan Mevlit Kandili Mesajı

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Mevlit Kandili Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Erzin’de  Yapıldı

Hatay Büyükşehir Belediyesinin Eylül ayı meclis toplantısı, Erzin Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

HBB’den Vatandaşlara Duyuru: Toplu Taşımada Hatay “Kart Dönemi” Başlıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), 16 Eylül Pazartesi tarihi itibarıyla toplu ulaşım araçlarında nakit ödeme döneminin sona ereceğini sadece kartlı ödeme sistemine geçileceğini hatırlatarak vatandaşları bir an önce Hatay Kartlarını temin etmeleri konusunda uyardı.

Yüreğir'e Yeni Spor Tesisi İçin Çalışmalar Başladı

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, ilçeye yeni bir spor tesisi kazandırmak için kolları sıvadı.

Büyükşehir’den Yüreğir’e dev altyapı yatırımı

Yüreğir ilçesine bağlı Atakent, Yenidoğan, Levent, Güzelevler mahalleleri ve Mobilyacılar Sitesi’nin altyapısı güçlendirilerek; kuvvetli yağışın sel ve su baskınlarına yol açmaması için çalışma gerçekleştiriliyor.

BELEDİYE HABERLERİ