Deprem Bölgesinde çilek üreticiliği

Depremin yaralarının sarıldığı Hatay'da üreterek güçlenen çiftçi Muharrem Peköz, 34 bin çilek fidesini toprakla buluşturdu.

Hatay’da Yıl Sonuna Kadar 200 Bin Konut Teslim Edilecek

Hatay'da yıl sonuna kadar 200 bin konutun anahtar teslimini gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Şu ana kadar 101 bin 254 konutun teslimini tamamladık," dedi.

Başkan Öntürk'ten Üniversite Öğrencilerine Destek

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, seçim döneminde verdiği vaatleri birer birer yerine getirmeye devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin’den Özgür Özel’e Destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Bilal Erdoğan’a Yönelik Yaptığı Sert Açıklamalara Destek Verdi. Özel, Yaptığı Açıklamada “Bak Bilal Efendi, Susurluk’tan Söylüyorum, Önce Sizin İktidarınızı Yollayacağız, Sonra Da Suriyelileri Memlekete Yollayacağız. Senin Vicdanın Kurumuş, Bundan Sonra Seni Hiçbir Şey Paklamaz. Ama Senin Babanın Partisini Seçim Paklar. Hodri Meydan!” İfadelerini Kullanmıştı.

-Ediz Ün: “TMO’nun Düşük Fiyatları Çeltik Üretimini Bitirecek”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili ve Ziraat Mühendisi Ediz Ün, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından açıklanan düşük çeltik alım fiyatlarını eleştirdi.

İstanbul'dan Hatay'a dönen avukat, kadınlarla çiftçilik yapıyor

İstanbul'dan memleketi Hatay'a dönen avukat kadınlar, Hatay’da kurdukları kooperatifte kadınlarla birlikte çiftçilik yapıyor. Çeşitli ürünleri işliyor ve kadınlara kazanç sağlıyor.

Hatay'da işçi servisiyle akaryakıt tankeri çarpıştı, 11 işçi hafif şekilde yaralandı

Hatay-Adana otoyolu İskenderun ilçesi mevkisinde meydana gelen kazada, işçi servisi ile akaryakıt tankerinin çarpışması sonucu 11 işçi hafif şekilde yaralandı.

Çalışkan: TÜİK Başka Bir Türkiye Resmi Çiziyor

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı işsizlik rakamlarına sert eleştirilerde bulundu. Çalışkan, TÜİK'in sunduğu tabloyla halkın gerçek yaşam şartları arasındaki farkın giderek açıldığını vurguladı.

Hatay-Gaziantep yolunda meydana gelen Kazada 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı

Hatay-Gaziantep yolu Kırıkhan ilçe merkezinde meydana gelen kazada, beton mikseriyle çarpışan otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Kazada hurdaya dönen araçta sıkışan 2 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Hatay’da  Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni gerçekleşti

Depremlerden etkilenen Hatay, Osmaniye ve Adana'da yapılan Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni gerçekleşti. Osmaniye ve Adana'da da konutların hak sahipleri belirlendi.

Hatay Haberleri