MHP’de ilk uygulama Adana’da başlatıldı!

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı, Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) İlçe Temsilciliklerini mahalle bazında da örgütlüyor. MHP teşkilatlarında Türkiye’de ilk olan uygulama Karaisalı ilçesinde başladı.

Milletvekili Çalışkan, Okullarda Temizlik Sorununu Sordu

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e "Tasarruf tedbirlerinin eğitime olumsuz etkileri" başlığı altında bir soru önergesi sundu. Çalışkan, son dönemdeki bazı uygulamaların eğitimin sağlıklı yürütülmesine engel teşkil ettiğine dair iddiaları gündeme getirdi.

Başkan Yusuf Kanlı’dan kış öncesi önemli uyarı!

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, uyarılara rağmen Adana’da her yağmurda yaşanan su baskınlarına karşı bir önlem alınmadığını, kış için de hazırlık yapılmadığını belirterek Büyükşehir Belediyesi’nin acilen tedbir alması için çağrıda bulundu.

CHP Payas İlçe Başkanlığı, Eğitim ve Çiftçi Sorunları İçin Komisyon Kuruyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, Payas ilçesinde yaşanan eğitim ve çiftçi sorunlarına çözüm üretmek amacıyla iki yeni komisyon kurulacağını açıkladı. İlçede gönüllüler ve ilçe yöneticilerinden oluşacak olan bu komisyonlar, eğitim ve tarım alanlarında aktif çalışmalar yürütecek. CHP Payas İlçe Başkanlığı, bu iki önemli alanda yerel halkın sorunlarını dinlemek ve çözüm yolları üretmek için harekete geçti.

MHP Seyhan’da Yeni Kadro

Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Başkanı olarak atanan Hakan Yıldırım, Seyhan’da Milliyetçi Hareket Partisi’ni hedefe taşıyacak siyasi kadrosunu belirleyerek kamuoyuyla paylaştı.

CHP Genel Başkan Yardımcı Burhanettin Bulut'tan Başkan Kadir Aydar'a destek

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Halk TV’de Sorel Dağıstanlı’nın hazırlayıp sunduğu “Gündem Özel” programına katılarak, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’a getirilen siyasi yasak hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Muhtarlıklar tebligatlarla dolup taşıyor

ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, vatandaşların borç yükü altında ezildiğini belirtti. Vatandaşın alım gücünün oldukça düştüğü bir süreç yaşandığını dile getiren Dr. Şevkin, bir mahalle muhtarlığını ziyaretinde vatandaş adına üzücü tabloyla karşılaştı.

Yumurtalık İlçesine Patlayıcı Ve Selüloz Fabrikası İstemiyoruz

Yumurtalık Turizmini Geliştirme ve Çevreyi Koruma Derneği (YUMCEV) 2. Başkanı Abdulhalim Öztoprak, “Yumurtalık İlçesine yapılması planlanan patlayıcı ve selüloz fabrikası Yumurtalık'da Turizmi bitirir” dedi.

CHP Adana İl Başkanlığı Ceyhan Belediyesi önünde basın açıklaması yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanlığı, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'a verilen hapis cezası ve siyaset yasağına ilişkin Ceyhan Belediyesi önünde basın açıklaması düzenledi, verilen karara tepki gösterdi.

Siyasi Yasak Getirilen Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar: "Ortada Büyük Bir Hukuki Garabet Var"

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, hakkında tehdit suçlamasıyla verilen 2 yıl 1 ay hapis cezasının onanmasının ardından, sürecin adil bir şekilde yürütülmediğini belirterek sert eleştirilerde bulundu. İstinaf mahkemesinin oy çokluğuyla aldığı kararın ardından Aydar’a siyasi yasak getirilirken, Aydar hukuki sürece yönelik birçok eksikliğin olduğunu vurguladı. Başkan Aydar’ın sözleri, Ceyhan’da ve geniş çevrede büyük yankı uyandırdı.

“Gazilerimizin emaneti vatandır gazilerimiz milletimize emanettir!”

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Gazilerimizin emanetine daima sahip çıkacağız. Gazilerimizin emaneti vatandır, gazilerimiz de milletimize emanettir.” dedi.

CHP Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz'dan Gaziler Günü Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“İktidar mensupları ‘deprem konutları’ açıklamasında birbiriyle çelişiyor”

ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, iktidarın deprem konutlarının teslimini de eline yüzüne bulaştırdığını vurguladı.

Erdinç Keskin’den Erzin Belediyesi’ne Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, Erzin Belediye Başkanı Sn. Ökkeş Elmasoğlu’nu ziyaret etti.

“Türkiye, iş cinayetleriyle anılan bir ülke oldu”

ANKARA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, 2023 yılında 1932, 2024 yılının ilk 8 ayında en az 1201 işçinin iş cinayetlerinde yaşamını yitirdiğini vurguladı.

MHP Seyhan’da hedef 100 bin

Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Başkanlığı, Hakan Yıldırım başkanlığındaki ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi

Adana AK Parti’de Değişim devam ediyor

AK Parti Adana'da 31 Mart 2024 yerel seçimleri sonrasında ilçe başkanlarında başlayan değişim devam ediyor. Toplam değişen ilçe başkanı sayısı 4'e yükseldi.

HABER HAVUZU: Bölgesel Haberciliğin Güvenilir Adresi

HABER HAVUZU, habha.com.tr domaini ile bölgesel habercilikte yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor.

"Büyükşehir Zaman Öldürüyor"

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Zeydan Karalar’ın şehrin sorunlarının çözümü ve kentin gelişimi konusunda somut, gerçekçi adımları atmak yerine Adana’yı ve Adana’da yaşayan vatandaşları her zamanki gibi algı oyunlarıyla oyalamaya devam ettiğini söyledi.

SİYASET