Çukobirlik Genel Müd. Başkan vekili Akıl’dan, pamuk ve soya fiyatlarına dair açıklama

Çukobirlik Genel Müd. Başkan vekili Cevdet Akıl, pamuk ve soya fasulyesi fiyatlarında güncelleme yaptıklarını sosyal medya hesabından duyurdu.

Adana'nın Kozan ilçesinde petrol arama çalışmaları çerçevesinde 3. kez sondaj çalışması başlatıldı

Adana'nın Kozan ilçesinde petrol arama çalışmaları Eskimantaş Mahallesi'nde sevinçle karşılandı. Mahalle sakinleri Petrolun bulunmasını umut ettiklerini söylediler.

Operatör Zamlarına Tepki Büyüyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan Devreye Girebilir

Artan enflasyon ve ekonomik dalgalanmalar, iletişim sektöründe de kendini göstermeye başladı. Taahhüt süresi sona eren kullanıcılar, paket yenileme sırasında karşılaştıkları yüksek zam oranlarına sosyal medyada #OperatörSoygunu etiketiyle tepki göstermeye devam ediyor. Kullanıcıların şikayetleri artarken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuya müdahale edeceği konuşuluyor.

Tarımsal Destek Ödemesi Çiftçilerin Hesaplarına Aktarılıyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 1 milyar 389 milyon 795 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini  çiftçilerin hesabına ​aktaracaklarını açıkladı.

Sabancı Holding Dünya devini satın aldı

Sabancı Holding'e bağlı Çimsa, İrlandalı çimento üreticisi Mannok'u 330 milyon euroya satın almak için anlaşma imzaladı.

Tatiller Uzuyor, Esnek Çalışma Geliyor! Çalışma Hayatında Büyük Değişiklikler Yolda

Resmi Gazete’de yayımlanan Yeni Orta Vadeli Program, çalışma hayatında büyük değişiklikler getirecek esnek ve uzaktan çalışma modellerini de gündeme aldı. Bu düzenlemelerle çalışanların iş ve özel hayat dengesi sağlanacak, rahat bir çalışma ortamı yaratacak. Yaş sınırlaması olmaksızın çalışmak isteyenler için de uygun koşullar meydana getirilecek.

EKONOMİ