MHP'den HÜDA PAR'ın Anayasa'nın 4. Maddesi Eleştirisine Yanıt

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Anayasa'nın 4. maddesinin kaldırılması gerektiğine dair açıklamaları gündemde tartışma yarattı. Bu sözler üzerine, Cumhur İttifakı ortağı MHP’den de dikkat çeken bir açıklama geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, “Anayasa'nın ilk 4 maddesi ile ilgili başlatılmak istenen tartışmalar boş ve beyhudedir” diyerek tepki gösterdi.

Türk Aktivist Ayşenur Ezgi Eygi Batı Şeria'da Öldürüldü: Tepkiler Büyüyor

İsrail işgali altındaki Batı Şeria’da 26 yaşındaki Türk aktivist Ayşenur Ezgi Eygi, başından vurularak öldürüldü. İsrail Savunma Kuvvetleri, protestocuların güvenlik güçlerine taş attığını öne sürerek, "Tehdit oluşturan bir eylemciye ateşle karşılık verdik" açıklamasını yaptı. Ancak görgü tanıkları, Eygi’nin askerlerden 200 metre uzakta olduğunu ve kasıtlı olarak hedef alındığını söyledi.

İstanbul'da Metrobüs Yangını: Yolcular Panikle Kendilerini Dışarı Attı

İstanbul Beyoğlu Halıcıoğlu mevkiinde bir metrobüste henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin bir anda yükselmesiyle metrobüs içerisindeki yolcular büyük bir panik içinde kendilerini dışarı attı. Olay yerine hızla gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, yangın nedeniyle metrobüs hattı trafiğe kapatıldı.

Dünyaca Ünlü Kot Markası Score İflas Etti: 450 Çalışan İşsiz Kalacak

Küresel ekonomik kriz, birçok büyük markayı iflasın eşiğine getirirken, giyim sektörünün tanınmış kot markası Score da iflas eden şirketler kervanına katıldı. Hollanda genelinde 50’den fazla mağazası bulunan marka, iflas kararı sonrası yaklaşık 450 çalışanını işsiz bırakacak.

YURTTAN