Hatay Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Erzin’de  Yapıldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Erzin’de  Yapıldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Erzin’de  Yapıldı

Hatay Büyükşehir Belediyesinin Eylül ayı meclis toplantısı, Erzin Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 

Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Hatay Milletvekillerive diğer katılımcılar iştirak etti. 

Başkan Öntürk, meclis toplantısı öncesi ve sonrasında çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu bu ziyaretlerde Başkan Öntürk ‘e eşlik ederek, ilçe belediye başkanları, milletvekilleri, meclis üyeleri, muhtarları ve misafirleri Şahintepesi Tabiat Parkı’nda ağırladı.

Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu yaptığı açıklamada;

“Erzin’de yapılan yolların kapsamının genişletilmesi konusunu ele aldık ve Büyükşehir Belediye Başkanımızdan bu konuda gerekli sözleri aldık. Ayrıca, çok önemsediğimiz küçük sanayi alanının kaldırılması ve belediyemize ait bu alanın bir yaşam alanına dönüştürülmesi konusunda Sayın Başkanımıza önerimizi sunduk. Özellikle MİNİ AVM projemizi daha önce kendisiyle paylaşmış ve Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarının fazla olması nedeniyle bu projeyi ortak olarak gerçekleştirebileceğimizi iletmiştik. Sağolsun, Sayın Başkanımız bu teklifimizi kabul etti ve bugünkü ziyareti kapsamında projeyi hayata geçireceğine dair söz verdi.

Erzin’imizin çehresini değiştirecek olan bu projenin bir an önce hayata geçmesini diliyor, Büyükşehir Belediye Başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Siyaset gözetmeden, Erzinimiz ve Hatayımız için Büyükşehir Belediyemizle birlikte şehrimizin menfaatine hizmet etmeye devam edeceğiz”  dedi.

Önceki Haber HBB’den Vatandaşlara Duyuru: Toplu Taşımada Hatay “Kart Dönemi” Başlıyor
Sonraki Haber Başkan Bilal Uludağ'dan Mevlit Kandili Mesajı
Benzer Haberler